|
|
||||
|
||||
|
slm ben bişey danışmak istiyorum ben gecen yıl evlendim babamdan aldığım sgk maşımdan ceyiz paeası aldım 24 ay maaşım kesildi eşimden ayrılıyorum aldığım ceyiz parasının sgkya geri ödesem maaşım ve sigortam tekrar bağlanırmı cevaplarsanız sevinirim saygılarımla
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba, Sevo-21
Tanışma alanı olduğu için buradan cevaplıyamıyoruz sormuş olduğunuz konuyu lütfen bu soruyu konu haline getirmek için tıklayınız... YENİ KONU LİNKİ! |
|
|
||||
|
||||
|
Xevapladığınız icin cok tşk ederim peki ben o soruyu nereye sormam lazım nerdencevap alırım pek bilmiyorum özür saygılar
|
|
|
||||
|
||||
|
Estf. Değerli sgk üyemiz.
Biz size yardım için açmış olduğumuz sgk forumumuzda her kategori mevcuttur bu tarz konuları sorucağınız alan http://www.sgk.tc/forum/emekli-sand-soru-f6.html alanıdır. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
site yeni sanırım. Yapanlar sağolsunlar kendilerine teşekkür ederim. İnşallah sgk mensuplarının aradıkları her türlü biliyi bulacakları, sorunlarına çözüm önerileri alacakları bir yapıya kavuşur. |
|
|
||||
|
||||
|
merhaba
site yeni sanırım. Yapanlar sağolsunlar kendilerine teşekkür ederim. İnşallah sgk mensuplarının aradıkları her türlü biliyi bulacakları, sorunlarına çözüm önerileri alacakları bir yapıya kavuşur. Konu cengiz11 tarafından (03-10-2010 Saat 10:43 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
Sitemiz 2 yıllık fakat siz değerli sgk üyelerimize daha çok yardımcı olabilmek için sgk danışmanlık forumu kurduk kısacası.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|